Tirsdag 29. oktSnakke med barn

Kursene er de samme tirsdag og onsdag, meld deg på en av dagene!

For ansatte i barnehager og skoler

Seminarrom 300, Rådhuset i Skedsmo. Påmelding i www.kompetansebroen.no

12:30 15:30

Snakke med barn

Marie Færden og Aurora Faitelli Skogen, PP-rådgivere Skedsmo kommune

Barn og ungdom som har vonde og skremmende erfaringer med mobbing, vold, overgrep eller andre overveldende opplevelser trenger å blir møtt med varme og kunnskap fra voksne. I Trygghetsuka får barnehager og skoler tilbud om opplæring og utprøving av det spillbaserte samtaleverktøyet «Snakke», utviklet av RVTS.

Målet med opplæringen er at man får øve seg på å snakke med barn og ungdom i en vanskelig livssituasjon. Vi ønsker at dere som deltar tar med dere en opplæringspakke til eget arbeids- sted og gjennomfører denne. I etterkant blir dere invitert til et erfaringsseminar.

MANDAG 28. OG TIRSDAG 29. OKTOBER

Fra krenkelse til håp

UTSTILLING Skedsmo rådhus

Utstillingen «Fra krenkelse til håp» kan ses på Skedsmo rådhus mandag og tirsdag. Utstillingen viser sanne historier og autentiske bilder. Sterke, virkningsfulle oppslag, som gir innblikk i en trist virkelighet og som likevel formidler håp. Utstillingen er utgitt av Krisesenteret i Vestfold.

”Han slo meg aldri på hendene eller føttene. Han passet på at skadene aldri var så alvorlige at jeg måtte til lege”.

”Sett deg stille ned når barnet ditt har sovnet. Ser du hvordan hendene til det lille mennesket er halvt åpnet? Hender som gir, hender som lengter”.