Mandag 30. oktober er vi i gang, da har vi de første foredragene i årets Trygghetuke. Vi starter med påfyll om de juridiske perspektivene på vold i nære relasjoner. De påfølgende dagene går det slag i slag med til sammen 10 ulike foredrag og mer enn 800 påmeldte!

Fotoutstillingen «Fra krenkelse til håp» vil bli å se på Frogner bibliotek fra tirsdag til tirsdag. Og fredagens fagtorg med speakers corner og filmvisning er åpen for alle, uten forhåndspåmelding.

Onsdag er det først foredrag i Fet rådhus om vold mot menn og vold mot eldre. Om kvelden inviterer Aurskog Sanitetsforening til foredrag som har fokus på hvordan man kan jobbe forebyggende og jobbe med voldsutsatte.

Fredag 3. november blir ukas finale. Da har både skoler og barnehager planleggingsdag, og arrangementene denne dagen setter fokus på Vold mot barn.

Det er ikke for sent å melde seg på: www.tryggetsuka.no/program/pamelding